Mikkeller Beer Celebration Copenhagen

MBCC er Mikkellers årlige ølfestival, hvor vi fejrer god øl og de mennesker, der brygger den. MBCC opstod tilbage i 2011, da vi afholdt første fødselsdagsdag for den allerførste Mikkeller bar på Viktoriagade, København, hvor vi inviterede nogle af vores venner fra bryggeribranchen til at kigge forbi og bringe noget af deres øl med.

Køb Billetter

Mere end bare en ølfestival

Derfra gik tingene hurtigt, og fødselsdagen udviklede sig hurtigt til en egentlig ølfestival. Gennem årene har vi altid stræbt efter at udfordre grænserne for, hvad en ølfestival er og kan være, og gøre nogle lidt crazy ting undervejs. I 2024 vil mere end hundrede bryggerier fra hele verden komme til København med deres allerbedste øl.

Det, der gør MBCC anderledes end mange andre ølfestivaler, er først og fremmest vores "fri bar" koncept. Mange andre ølfestivaler bruger et poletsystem, hvor du køber jetoner i bytte for smagsprøver, men på MBCC tager du bare dit glas og er fri til at vandre rundt og smage på alle de forskellige øl. Det er et rent paradis for alle ølnørder, da MBCC giver dig adgang til nogle virkelig eksklusive øl, som du normalt ikke ville kunne få fat i.

Billetstrukturen for MBCC er baseret på forskellige sessions. Sessionbilletter giver dig adgang til en (eller flere) af de fire sessions, vi afholder i løbet af fredag ​​og lørdag. Ved hver session vil de forskellige bryggerier bringe ny øl med, så der vil altid være noget spændende at smage på.

FAQ

Hvad er en session, og hvad inkluderer den?

Free Bar Concept: I modsætning til andre ølfestivaler, der bruger et token system, anvender MBCC et "free bar" koncept. Deltagerne behøver ikke at købe tokens i bytte for smagsprøver. I stedet kan du frit udforske og smage det varierede udvalg af øl.

Hver session præsenterer et udvalg af over 100 bryggerier fra hele verden. Bryggerne tager deres unikke og ofte sjældne eller specielle øl som du kan prøve.

Festivalen er sammensat af fire sessioner, hvor du kan købe billetter til en eller flere sessioner. Hver session introducerer nye øl fra deltagende bryggerier, så der er altid noget nyt og spændende at smage. En session er fire timer og er begge dage fra 10:00-14:00 samt 16:00-20:00 (fredag d. 10. maj og lørdag d. 11. maj 2024)

Hvornår er GOLD-eventet?

Det officielle GOLD-event finder sted den 8. maj 2024, fra kl. 12:00. Mødestedet er Warpigs. Ved eventet vil deltagere modtage øl, mad, armbånd og en den årlige GOLD-goodiebag.

Er billetterne personlige? Gør det noget, hvis mit navn står på billetten, eller hvis jeg køber den til en anden?

Det gør ingen forskel, om dit navn eller en andens står på billetten. Vær dog opmærksom på billet scam, og overvej at bruge en platforme, der tillader sikre billet overførsler.

Hvem har adgang til den officielle afterparty?

Alle med enhver form for armbånd har adgang til afterpartyet lørdag aften lige efter GREEN-sessionen, der slutter kl. 20:00 CET.

Er øllet gratis, når jeg kommer ind på festivalen?

Det kan du tro! Når du træder ind på festivalen, er alle øl inkluderet. Mens der er en udendørs offentlig bar, hvor du kan købe fuldstørrelsesøl ved siden af din mad, er alle øl inde i MBCC-området gratis.

Er hunde tilladt?

Nej, vi beklager! Hunde kan desværre ikke være med på MBCC på grund af servering af mad og drikke.

Er børn tilladt?

Ja, børn er velkomne i selskab med voksne.

Er der mad på festiValen?

Selvfølgelig! Der vil være et varieret udvalg af madmuligheder tilgængelige til enhver tid under MBCC, herunder en madbod med cirka 10 forskellige valgmuligheder.

Kan jeg få adgang til det udendørs område uden billet?

Ja, det kan du! Der er offentlig adgang til det udendørs område med mad, barer og sjove aktiviteter. Dog skal du, når du skal ind i selve området, vise dit armbånd.

Hvad sker der mellem sessionerne?

Mellem sessionerne kan du udforske madmulighederne eller besøge det udendørs øltelt, hvor du kan nyde forfriskende lagers og eksklusive øl fra hver session.

PRINT THE BEER WEEK OVERVIEW

BEER WEEK SCHEDULE

A lot of stuff is happening in the week leading up to MBCC.
Here is a quick overview of what is going to happen.